Tuesday, 16 December 2014

Etiqa Insurans bagi Pengagihan Lebihan

1 comments

hai..hai hai...bertemu lagi yer..heheh..(skema kan)...Kali ni Ci T nak bercerita pasal 1st time terima "Pengagihan Lebihan". hehe..masa mula-mula dapat wasap bergambar dari adik terima cek..macam pelik..bila pulak Cik T buat pelaburan..hehe..tp excited tu tetap ada la..sapa yang tak nak duit yer..kuikuikui...

Pastu bila tengok balik surat die..rupanya yang Cik T duk bayar insurans kereta (Cik Putih ) guna Etiqa Takaful tu..dapat pulangan bila end of year...mana la Cik T tau kan..sebelum ni duk bayar insurans dekat company insurans lain...so xpenah dapat...(rugi2..kalau tau dah lama bayar pakai etiqa ni..hehehe).Walau pon xbanyak..tapi tetap syukur...So kawan-kawan, kalau nk rnew insurans kereta ke apa ke..jangan lupa pilih Etiqa Insurans yer..(promote sket..hehehe)..



Ok la..Cik T mahu megundurkan diri dulu..sehingga berjumpa lagi yer..babai...





Friday, 12 December 2014

Throwback November- Sambutan Besday FIL

0 comments

Sudah lama Cik T tidak berbelog..cume kadang2 singgah jap2 je..rindu juga untuk menulis..tetapi idea ni sangat kekeringan buat masa sekarang...Kali ni Cik T nak bercerita perihal sambut birthday family in law untuk bulan November.

Kebetulan mentua datang menziarahi anak menantu sempena cuti sekolah..so kitorang pon plan la tuk sambut besday..sambil mengeratkan kan silaturrahim..maklumlah, Cik T belom kenal lg kebanyakkan family belah hubby (walau dah kawen setahun lebih)..hehehe..

Sebenarnya Cik T mmg nak buat sambutan besday tuk MIL je,,tiba2 SIL cakap, ramai plak yang lahir bulan 11..meriah sket...hehehe.

Hepy besday :)

Antara yang hadir :..Tq Dear


Beday gurlzzz #November

Senyum....Clik..hehe Cik T mmg tersengih jer..hehe..

wif MIL..Hepi besday Mek..lov u..muah2

My Ipar Duai... :)
Okes..kita berpicture sket2 je...sekang jom cerita perihal menu lak..Antara menu pada hari tu 29/11/2014 adalah..jeng2..heheh..tapi sayang lupa nk snap pic :(...sibuk sangat kot (sibuk ke..hhuhuhu)

Menu Cik T:

Nasi Putih
  1. Ayam Masak Merah
  2. Masak Lemak Kuning Ikan Tongkol
  3. Mee Sup (request dari biras)
  4. Acar Timun
  5. Sambal Belacan
  6. Buah-buahan

Menu Sepupu Cik T (dia yang nak masak..hehe)
  1. Pulut Kuning
  2. Ayam Gulai (Kari)
  3. Laksam

Sekian saja..kalau berkesempatan lagi..Cik T akan bagi resepi sesedap rasa Cik T ni..hehehe

Babai semua :)

Tuesday, 18 November 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

3 comments

Assalamualaikum...

jom beramai-ramai sertainya....

#sambilkenalkenalan.


 **Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014

Segmen Blogwalking by Sakura

8 comments
Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

8 comments








selamat ber'blogwalking' :)

Sunday, 16 November 2014

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER'

11 comments




Nama Pena: Miss Ayati

Link Blog: http://mynameismissayati.blogspot.com

Negeri Kelahiran: Kelantan

Thursday, 16 October 2014

"SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"

10 comments

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 


Jom reramai sertai segmen ni...nanti boleh tambahkan follower :)


 

My Name is Miss Ayati Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template